Maitsevõi maasikatega valmib vaid hetkega. Ei usukski kohe, et siia pole teragi suhkrut lisatud!

Proovi maasika ja röstitud lehtkapsa salatit maasika-mooniseemnevinegretiga. Maasikakaste võlub selles oma maitsebuketiga ja lehtkapsas krõmpsub hamba all võidu mooniseemnetega.

Suviseid maasikaid on värskendav hoopis joogina nautida. Maasika ja tšilliga aguas frescas on just selline jook! Tšilli annab maitsele hoogu juurde.

Maasikamoos rohelise õuna, rosmariini ja Rieslingiga on aomaatne täiskasvanute maasikamoos, mis pole liiga magus ja seetõttu sobib peale sarvesaia ja pannkookidega nautimise ka näiteks ­valge kala lisandiks.

Maasikalootsikud ­kitsejuustu­kreemiga peidavad väikest üllatust. Hambaid kooki lüües leiad kreemikuhila alt maasika-mündisalsa.