Tallinn FoodFesti profiprogrammis on traditsiooniliselt võistlused kokkadele – aasta kokk ja noorkokk. Selguvad parimad noored kondiitrid ja pagarid kutseõppeasutustest. 20. korda jagatakse välja tiitel aasta parimale kelnerile Eestis. Baarmenid võistlevad edasipääsu ja õiguse eest Eestit esindada rahvusvahelisel Riga Black Balsam Global Challenge konkursil.

Maitsed.ee on endale kutsunud külla mitmeid väga huvitavaid inimesi, kes kohaliku toidu- ja joogikultuuri arendamise esirinnas sammuvad. Näiteks pani meiega "leivad" messi kolmeks päevaks ühte kappi Eesti burgeriinnovaatik Uulits, mille tippkokad teevad laupäeval Maitsed.ee boksis oma uusimaid wrappe, pakuvad oma uusi sibulamoose, isetehtud limonaadi ning loosivad külastajate vahel välja kinkekaarte.

OKO restoranidest on meile samuti tulnud külla esindajad, et tutvustada messikülalistele oma restorane. Ka OKO restoranide esindaja loosib külaliste vahel välja kinkekaarte!

Lisaks kokkadele on meiega liitunu ka maaletoojad, kelletöö tulemusel jõuavad meie kodudesse parimad krõpsud, kommid ja puuviljad. Maaletooja D.t.l tutvustab oma kaupu juba neljapäevast.

Messil leiad Maitsed.ee boksi üles Eesti Aasta Koka võistlusköökide kõrvalt! Tulge Toidumeesile ning tulge Maitsed.ee boksi proovima häid maitseid ning kuulama toidujuttu.

Maitsed.ee Toidumessi ajakava:

NELJAPÄEV

  • 10.30 - 12.00: Toitude maaletootja D.T.L tutvustab uuemaid maitseid.
  • 15.00 - 17.00: Toitude maaletootja D.T.L tutvustab uuemaid maitseid ning viib läbi loosimise!

REEDE

  • 10.30 - 12.30: Toitude maaletootja D.T.L tutvustab uuemaid maitseid ning viib läbi loosimise!
  • 15.30 - 17.00: OKO restoranide esindajad tuleva külla ja loosivad kinkekaarte!

LAUPÄEV

  • 12.00 - 14.00: Burgerirestorani Uulits peakokad küpsetavad kohapeal oma uusi wrappe ja pakuvad oma tehtud sibulamoosi ja limonaadi ning loosivad kinkekaarte!
  • 14.00 - 15.30: OKO restoranide esindajad tuleva külla ja loosivad kinkekaarte!
  • 15.50 - 17.00: Toitude maaletootja D.T.L tutvustab uuemaid maitseid ning viib läbi loosimise!