Südametunnistuse õhtusöögil pakutakse kõiki Rannahotelli restorani sügismenüüs olevaid toite. Seekordne menüü on põhjamaiselt metsane ja metsik — väärt päikeseloojangu ja merevaatega õhtusööki ning Pärnusse sõitu.

Südametunnistuse järgi saab toitude eest maksta laupäeval, 17. novembril kell 13.00-22.30. Rannahotelli restoran palub klientidel lauad eelnevalt broneerida märksõnaga „südametunnistus“.

Rannahotelli restoran on kauneima merevaatega restoran Pärnus, mis järgib 1930ndatel ehitatud funkstiilis hotellihoone glamuuri ja pakub hõrku skandinaavialikku kööki. Restorani chef de cuisine Herkki Ruubel on õppinud maailma tippkokkade Gordon Ramsay ja René Redzepi käe all ja loob juba kaks aastat silmapaistvat gurmeekunsti Pärnu hinnatuimas restoranis. Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide hinnangul on Rannahotelli restoran 2018. aastal Eestis 13. ja Baltimaades 23. kohal.