Toidu- ja veinifestivalile annab väärika avapaugu Ülikooli 3 ja Küüni 5 vahel olevas siseõues toimuv pop-up õhtusöök, kus restorani Umb Roht kokad valmistavad maitsvaid toite kohalikust toorainest. Õhtusöögile on oodatud kõik, kes peavad lugu heast toidust, hindavad kõrgelt Eesti tooteid ja toorainet ning soovivad maitseelamusi täiustada kvaliteetse veiniga.

Nagu mainitud, avavad pühapäeval festivalisõpradele uksed Karlova, Tammelinna ja Ihaste kodukohvikud. Kus kohvikud Tartus asuvad ja kui palju neid on, saab näha allpool olevalt kaardilt. Androidi kasutajatele on välja töötatud ka nutilahenduse, mis võimaldab mugavalt telefonist lugeda kohvikute lühikirjeldusi ja näha nende asukohti ja vahemaid. Selleks tuleb endale telefoni tõmmata NaviCup äpp ja valida sealt “Toidu- ja veinifestivali kodukohvikud”.

"Tartu Maitse 2017"

Tänavusel toidufestivalil on festivalikülastajatel suurepärane võimalus valida ka “Tartu maitse 2017”. 11 kodumaist suur- ja väiketootjat on välja valinud ühe põneva toote, mida festivalikülastajad saavad kohapeal degusteerida. Tootjad ja tooted on festivalialal märgistatud spetsiaalse “Tartu maitse” märgisega. Degusteerimine toimub festivali põhipäeval, 12. augustil vahemikus 12.00-13.30.

Enim meeldinud toodete poolt saab hääletada samuti vaid 12. augustil festivali kodulehel www.maitsevtartu.ee ja Tartu Külastuskeskuses. Välja võib valida 2 enimmeeldinud toodet.

Kõikide osalejatega saab aga tutvuda juba täna!

Andre Farm – juust
Rotaks lihapood – Vasula täissuitsuvorst
Sepa Mahetalu – grilljuust
Krõbevahvel – meevahvel
Pärna talu – suitsuliha
Kataköök – porgandimoos
Salvest – magus-vürtsikas köögiviljasalat
Mesisuu – tuuletasku
Väljaotsa talu – kõrvitsa-ebaküdoonia marmelaad-moos
Lemna OÜ – tšilline küüslaugukaste
Marjarull – kuivatatud maasikapüree