Cambridge'i hertsoginna Catherine
Kolm lapse ema Catherine on teadaolevalt suur smuutide fänn. Mail Online andmetel valmistab hertsoginna tervisliku hommikujoogi lehtkapsast, spirulinast, matchast, spinatist, rooma salatist, koriandrist ja mustikatest. Sellise kombinatsiooni puhul pole ime, et Catherine nii särav välja näeb.

Roheline smuuti 5 koostisosast

200 ml kaerapiima

1 suur banaan

30 g värsket spinatit

2 sl kaerahelbeid

1-2 Medjool datlit (valikuline)

Pange kõik koostisosad kannmikserisse loetletud järjekorras ja valmistage ühtlane segu.

Lõunasöök

Hertsoginna pole taimetoitlane, kuid meedias on kõlanud, et talle meeldib lõunaks süüa peamiselt lihavabu roogasid. Kuningliku paari 2016. aastal toimunud India riigivisiidi ajal tehti Taj Mahali palee peakokale Raghu Deora´le ülesandeks prints Williamile ja Catherine´le roogade valmistamine nende palees viibimise ajal. Deora tehtud lõunasöök koosnes taimsest kebabist ja läätsekarrist. "Tegemist oli taimetoiduga, kuna mulle öeldi, et nad eelistavad seda," kommenteeris ta.

Catherine ja William on sushifännid

Cambridge'i hertsoginna Catherine
See toidueelistus tuli ilmsiks, kui prints William ja Catherine viibisid Jaapani Maja avamisel Londonis. Külalistele sushit valmistanud Jaapani koka Akiraga vesteldes ütles William: "Väga muljetavaldav. Tänan teid väga. Armastame abikaasaga sushit. Võib-olla peaksime tulema siia lõunale, kui kedagi teist ​​pole."

Catherine´i lemmikuteks peetakse 2014. aasta Daily Maili artikli järgi ka arbuusisalatit, Lähis-Ida salatirooga tabbouleh´d, külma tomatisuppi gazpacho´t ja laimimahlas toorküpsetatud kala ehk ceviche´t.

Tabbouleh

1,5 dl bulgurit

5 dl vett

3/4 tl soola

1/2 dl sidrunimahla (soovi korral rohkem)

1 õhukeseks viilutatud punane sibul

1-2 pressitud küülauguküünt

2 dl hakitud peterselli

1 dl hakitud piparmünti

2-3 tomatit kuubikutena

3-4 sl oliiviõli

musta pipart

värsket piparmünti

Valmistamine:

Peske bulgur ja leotage või keetke soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kallake ära liigne vesi. Nõrutage hästi ja laske jahtuda. Lisage keedetud bulgurile sidrunimahl ja laske pool tundi külmas seista. Seejärel lisage ülejäänud hakitud koostisosad, segage ja kaunistage piparmündilehtedega. Laske salatil enne serveerimist külmikus paar tundi seista.

Mida sööb hertsoginna Catherine õhtusöögiks?

Cambridge'i hertsoginna koos abikaasaga.
Hertsoginna on tunnistanud, et ta naudib India toitu ja on üldse vürtsika toidu fänn – erinevalt prints Williamist, kellele see ei ole meeltmööda. Siiski on üks toit, mida prints William eriti armastab – ahjukana.

Kuninglik korrespondent Katie Nicholl rääkis Vanity Fairile 2012. aastal:
"Õhtuti meeldib Catherine´le teha abikaasale tema lemmiktoitu – ahjukana."

Ja nagu laste puhul kipub tihti olema – Catherine ja Williami laste lemmikud on kodune pitsa ja juustune pasta, mida pere aeg-ajalt õhtuti sööb.

Ivy Learning Trusti tegevjuht Matthew Kleiner-Mann vahendas vestlust, mille ta hiljuti hertsoginnaga söögivalmistamise teemal pidas.

"Catherine rääkis meile, kui väga tema lapsed kokkamist armastavad ja kuidas nad talle süüa teevad. Nad teevad koos maitsvat pastat. Igaüks aitab mõnda koostisosa lisada, kes jahu, kes piima ja võid jne."