Küpsetamissaated

"Nailed It!"

2. hooaeg

Saatejuhid Nicole Byer ja Jacques Torres on teist hooaega tagasi, et panna amatöörpagarite oskused mängulises sarjad proovile. Kodupagarid proovivad rahalise auhinna nimel luua kõikvõimaliku kujuga - armadillid, tulnukad, Elvis jne - kooke.

"The Great British Baking Show"

Brittide kaasahaarav küpsetamissaates osalevad 12 amatöörpagarit, kes võitlevad parima küpsetaja tiitli nimel. Kirglikud amatöörpagarid kogevad iganädalastes väljakutsetes konkurentsivõimelise küpsetamise positiivseid ja negatiivseid külgi.

"Cooked With Cannabis"

Selles uues toidusaates tulevad osalevad kokad stuudiosse, et valmistada kolmekäigulisi toite, milles on oma osa ka kanepil. Kuuest episoodist koosnev sari on just paras nädalavahetusel vaatamiseks ette võtta!

The Chef Show

3. hooaeg

Populaarse Netflix´i sari on tagasi ja kutsub teid dünaamilise duo – USA näitleja Jon Favreau ning Korea-Ameerika päritolu peakoka Roy Choi tegutsemist jälgima.

Dokumentaalsarjad

"Street Food - Latin America"

Selle uhiuue dokumentaalsarja autoriteks on David Gelb ja Brian McGinn ning sarjas võetakse ette reis Ladina-Ameerika riikidesse. Külastatakse Argentiinat, Brasiiliat, Boliiviat, Colombiat, Mehhikot ja Peruud, et kohtuda inimestega, kes müüvad turgudel, kioskites ning veoautodes enda valmistatud toitu. Sarjas uuritakse antud piirkonna roogade ajaloolist tausta.

"Taco Chronicles"

See sügav sukeldumine Mehhiko ühe kulinaarse nähtuse ajalukku pakub nauditavaid visuaale ja helisid. Vaatluse all on 6 erinevat tüüpi tacosid, nende koostisosad ja toiduvalmistamise viisid, mida valmsitavad Mehhiko tippkokad.

"Rotten"

"Rotten´i" kuuest episoodist koosnev hooaeg on suunatud toiduainetööstuse tõsistele probleemidele, alates korruptsioonist ja kuritegevusest, lõpetades vaidlustega toidu teemal. See sari pakub kindlasti mõtteainet!

"Breakfast, Lunch and Dinner"

Tippkokk David Chang´i juhitud toiduretked on oma vormi poolest lihtsad. Chang sõidab koos ühe oma sõbraga eksootilisse sihtkohta, et proovida hommiku-, lõuna- ja õhtusööki. Sihtkohtadeks on näiteks Marrakech Vancouver, Maroko, Phnom Penh, Kambodža, Los Angeles jt. Saatejuhi reisikaaslasteks on kuulsad külalised Seth Rogen, Chrissy Tiegen, Kate McKinnon ja Lena Waithe.

"Seven Days Out- Eleven Madison Park"

Sarjas vaadeldakse 7 päeva jooksul korduvalt maailma parima 50 restorani hulka kuulunud USA restorani, New Yorgis asuvat Eleven Madison Park´i.

Kuulsa söögikoha töötajad ja omanikud seisavad silmitsi väljakutsetega, mis võivad pärast ulatuslikke renoveerimistöid ilmneda.

Toidufilmid

"A Tale of Two Kitchens" (2019)

Inspireeriv dokumentaalfilm, milles on esindatud kaks restorani - Cala San Franciscos ja Contramar Mehhikos - mõlemad Mehhiko peakokk Gabriela Cámara omandis ja hallatavad. Filmis joonistub välja, kuidas restoranidest võib saada neis töötavate inimeste teine kodu.

"Jeremiah Tower: The Last Magnificent" (2016)

Inspireeriv lugu tuntud Ameerika peakokast Jeremiah Tower´ist, keda tuntakse kui "California köögi" isa. Filmi produtseeris varalahkunud tippkokk Anthony Bourdain.

"Sour Grapes" (2016)

Meelelahutuslik krimidokumentaal Indoneesia veinipetturist Rudy Kurniawanist, kes ostis ja müüs miljonite dollarite eest investoritele võltsitud veini.

Millest Oma Maitse värskes suvenumbris on juttu, vaata SIIN