Forresti erilisus seisneb varieeruvas õhtuprogrammis. Kuuel päeval nädalas toimub Forrestis midagi erilist. Esmaspäeviti on õhtu meelelahutus- ja toitlustussektori töötajale, teisipäeval linna suurim lauamänguõhtu koostöös Brain Gamesiga, kolmapäeviti tudengipinks, ülenädalati neljapäeval naerutavad külalisi stand-up koomikud, reedeti-laupäeviti tuuakse Tartusse erinevad üritusesarjad, mängivad DJd ning esinevad live-artistid. Täna, reedel 22. märtsil on laval Funk Embassy DJ-d, laupäeval astub üles NOËP ning tuleval nädalal juba Heidy Purga ja Reket.

VAATA GALERIID AVAMISEST!

Forrestis on esimesel korrusel valgusküllane, rohelusega kaetud fast-casual restoran, kus pakutakse kiiret, lihtsat ja mitmekesist tervislikku toitu. Peakokk Sven Pärn on eelnevalt töötanud NOA restoranis sous-chef’ina ning on nüüd Forrestis peakoka ametis.

Restorani eesmärgiks on sõlmida pikaajalised tarnelepingud Eesti toidutootjatega ning tuua lauale värske, kohalik ja hooajaline toit. Restoran pakub Tartu vanalinnas toitu kuni 18 tundi ööpäevas, alates 7:30st hommikul kuni varajaste öötundideni.

Teisel korrusel on kokteilibaar, mis keskendub lihtsatele ja naturaalsetele maitsetele. Baari eesmärk on viia Tartu parimate baaride maailmakaardile, mistõttu hakkavad seal regulaarselt jooke segama ka välismaised baarmenid. Toidud saadetakse teisele korrusele või siis kokteilid teiselt korruselt esimesele toiduliftiga. Saalis on aatriumi kohale tõstetud lava, kust avaneb vaade Rüütli tänavale. Lisaks on üleval korrusel pinksilauad koos neid haldava maja administraatoriga. Forrestis pakutakse inimestele võimalust sotsialiseeruda lauatennist mängides. Pühendumust detailidele näitab asjaolu, et peale pingelist mängu saab võtta kuumad käterätikud või minna koguni duši alla.

Täna annab Forrest tööd umbes 45 inimesele. Ettevõte ei jää aga vaid Tartusse. Martti Õiguse sõnul on ettevõtte strateegiline eesmärk ehitada üles rahvusvaheline meelelahutus- ja toiduäri. Sealjuures planeeritakse esimese 12 kuu jooksul alates tegevuse alustamisest laieneda järgmisse asukohta lähiregiooni suuremas linnas.