Peakokk Indrek Kõverik ütles, et sellesse giidi saamine oli küll väike miinimumprogramm enne restorani avamist, kuigi ükski edetabel ei saa olla ainus eesmärk. „Põhiline eesmärk on ikka, et meie toit Narva ja mujalt Eestist tulnud külalistele meeldiks, kõik ülejäänud on ainult boonus või siis tunnustus õigel teel olemisest,“ lisas peakokk.

“Eesti maitsete restoranijuht 2018″ juhatab üheteistkümnendat aastat teed Eesti parematesse söögikohtadesse, toidu hindamisel on kasutatud White Guide’i metoodikat, mis võtab arvesse nii köögi kontseptsiooni, ideed, isikupära, stiili kui ka koostisosi, keerukust, teostust, presentatsiooni ja maitseid. Lisaks antakse punkte jookidele, teenindusele ja söögikoha atmosfäärile.

Hindajad käisid Rondeelis ette teatamata ning avaldasid oma muljed ka ajakirjas Eesti Maitsed loos „Narvast Tallinna üheksa peatusega. Esimene lugu“ – toiduks prooviti rooga A5/320, suppi hartšo? ning silmusid. Kui Narvas on üldiselt kombeks silmu pakkuda silmufestivalidel, siis Rondeelis on silmud kogu aeg auväärselt menüüs, väike paus võib tekkida ainult siis, kui on püügikeeld.