Kui kohtingule minemise eel valdab teid pinevus, siis tasuks vältida veresuhkru taset tõstvaid toite, sest suhkrurikkad toidud võivad ärevust veelgi suurendada.

Peotäis pähkleid on rikas magneesiumi poolest, mis pärsib magusaisu ja võib leevendada sümpaatilise närvisüsteemi üliaktiivset tegevust.

Sümpaatiline närvisüsteem aktiveerub ohu- või stressisituatsioonis, kiirendab südametööd, ahendab veresooni, tõstab vererõhku, laiendab silmapupille, ja aeglustab seedeelundkonna tööd.

2. Vesi värskendab hingeõhku

Tarbige palju vett, kuna halb hingeõhk on sageli tingitud dehüdratsioonist. Kui ei tarbita piisavalt vedelikke, jääb suu kuivaks ja selles leidub vähem sülge. Mida vähem sülge, seda enam elutseb suus halba lõhna tekitavaid, toidujääkidest elatuvaid baktereid.

3. Roheline smuuti muudab naha säravaks

Kui unistate säravast jumest, siis unustage rämpstoit ja haarake rohelise smuuti järele. Avokaado, ananass, spinat ja kookosvesi moodustavad imeliselt värskendava joogi, mis aitab puhastada keha toksiinidest.

Rohelised smuutid aitavad kaasa kaalulangusele, seedimisele ja unekvaliteedi tõstmisele. Lisaks parandavad need naha seisundit ja teevad seedimise lihtsamaks.

Lihtne roheline smuuti

2 peotäit spinatit

1 külmutatud banaan

1 klaas kookosvett

Toitev avokaadosmuuti

2 banaani

1 peotäis mandleid, vees leotatud 2h

1 apelsin

1 peotäis jääd

4. Köögiviljad turgutavad magu

Leib, pasta, riis ja suhkur võivad kõhtu paisutada, seetõttu on hea mõte asendada need paar päeva enne kohtingut köögiviljadega.

5. Tume šokolaad toob hea tuju

Kui teie entusiasm on kadunud, võib väike tükk tumedat šokolaadi teid rõõmustada. Tume šokolaad on rikas magneesiumi poolest. Viimane suurendab serotoniini tootmist, mis mõjutab tuju ja seksuaalset iha.

Allikas: Daily Mail