22.04.2020, 18:37
Nii lihtne, nii hea: päikesekuivatatud tomatitel põhinev pesto rosso valmib minutitega!
Pesto rosso maitseb kõige paremini ise tehtuna! Segage see värskelt keedetud pastaga või määrige tumeda rukkileiva peale!
FOTO:
Koostisosad:
- 25 g seedermänniseemneid
- 370 ml päikesekuivatatud tomateid õlis
- 1 tk küüslauguküüs
- 5 sl oliiviõli
- 50 g parmesani
- soola-pipart
- 1 tl tšillipulbrit
Pesto rosso vürtsikaks põhikomponendiks on päikesekuivatatud tomatid!
Maitsvad nipid pesto rosso valmistamiseks:
- Kurnake päikesekuivatatud tomatitest õli välja ja kasuta seda oliiviõli asemel pesto valmistamisel.
- Lisades pestole paar basiilikulehte saate sellele anda värske vürtsika noodi.
- Seedermänniseemned saate asendada mandlilaastudega.
- Kui teile meeldib vähem vürtsikas pesto, siis ärge kasutage maitsestamisel tšillipulbrit.
- Pesto rosso maitset saate tuunida värsket rosmariini ja oliive lisades.