Fotod: erakogu
Kokkamine on Oma Maitse toimetuse liikmete jaoks igapäevaste toimetuste orgaaniline osa ja karantiiniajal köögis toimetamine ei erine suures osas tavapärasest. Kuna nüüd on peredel rohkem vaba aega, siis nauditakse ühiseid istumisi ja vestlusi söögilaua taga, samuti kooskokkamist. Hinnatud on lihtne, tervislik ja kiirelt valmiv söök.

Alljärgnevast loost leiad Mari-Liis Iloverilt lihtsa ja tervisliku kanavoki retsepti. Selle valmimisele kulub vaid paarkümmend minutit aega, nii et sobib hetkedeks, kui "tahaks süüa ja kohe".

Margit Arndt-Kalju pakub välja praetud kiisafilee, mis sobib suurepäraselt koos ahjukartulite, sibula, tomati ja sidruniviiluga. 

Kadri Valsbergi jäägiquiche ehk külmkapi jääkidest tehtud mõnus pirukas rõõmustab tervet pere!

Tuuli Mathiseni retseptid on aga sellised, mida saab piltlikult möödaminnes valmistada ja mis alati ka sooja vastuvõtu osaliseks saavad. Eeltoodud kõlab täpselt nacho´de kohta koos rebitud liha, mustade ubade ja avokaadosalsaga. Proovi ka mundris kartuleid kodujuustu-lumekrabi täidisega.

Kristina Madisson-Lahe kartuli-juustuvormi on lihtne valmistada, kõige aeganõudvamaks osaks on kartuliviilude vormi ladumine, mida võib võtta aga omamoodi teraapiavormina.

Rita Osa pakub välja hea karantiiniaja tegevuse - valge hapuleiva valmistamise. 

Gisela Sau jagab nippe püreesupi valmistamiseks!