Saale, 65

"Kevadel käisin toidupoes maskiga ja võtsin selle praegust murettekitavat olukorda silmas pidades taas kasutusele. Püüan toidupoes võimalikult vähe käia. Varem desinfitseerisin kõik kaubad üle ja nüüd hakkan seda jälle tegema."

Minna, 75

"Epideemia alguses tõid lapsed mulle toidukoti ukse taha. Suvel käisin ka ise poes ja turul. Kannan toidupoodi minnes maski, sest abikaasal on kaasnevad haigused ja me peame olema ettevaatlikud."

Katrin, 37

"Kuna olen väikeste lastega kodus, siis enamasti võtab suuremad poekäigud ette abikaasa. Koroonaviiruse alguses jälgisime kellaaegu, et vältida järjekordi ja paljude inimestega koos poes olemist. Desinfitseerisime või pesime seebiga kõik pakendid üle. Nüüd ei ole seda mõnda ega teinud."

Marten, 33

"Ostan toitu hulgumüügilaost, seal on korraga vähem inimesi ja kaubad on suuremates pakendites. Kõik ostetu oleme kodus sõltuvalt pakendist kas aurutanud või desinfitseerinud."

Anna, 25

"Oleme hakanud toidukraami varasemast enam koju tellima. Kiire ja mugav."

Katariina, 36

"Kui kevadel tellisime paaril korral kodulähedasest lemmikrestoranist toitu koju, siis nüüd oleme vahel koos perega ka väljas söömas käinud. Meil on väikeste lastega väljas einestades alati desinfitseerimisvahendid kaasas. Nii oli see ka enne koroonat. Tuleb tunnistada, et tundsin ennast üsna mugavalt suvel Eesti väikelinnade söögikohti külastades. Kui kohvikus on palju rahvast, siis me sinna ei lähe. Tallinnas kahjuks ei julge eriti välja sööma minna."

Hea lugeja, kommenteeri, kuidas on koroonaviiruse epideemia mõjutanud sinu toidupoes käimise harjumusi?