Foto: Erlis Schönberg
Suvine toidulaud on lookas maitsetest ja värvidest ning võimaldab mängeldes kokku panna lausa igaks toidukorraks pidusöögi. Kerged salatid, grill-liha, hapukoorekaste, värsked marjad jne. Aiast ja turult leiad praegu kõige paremat kraami ja kasuta ära ka eelmisest toidukorrast järele jäänud palad!

Tänane PÄEVA ROSIN tuleb Kassari Lest ja Lammas Resto peakokalt Erlis Schönbergilt, kes jagas sotsiaalmeedias häid soovitusi koduste maitsete (need kipuvadki tihti kõige paremad olema) kokkupanemiseks!

"Kui eelmise päeva grillipeolt on järele jäänud veidikene suitsuse mekiga liha, siis võib juba seda päeva nimeteda pidulikuks. Haki kõik kartulisalatiks vajaminev koos suitsuse grilllihaga. Sega kokku kergema hapukoorekastme ja kodujuustuga. Kaunista hapuka sõstra ja jänesekapsaga. Kõrvale serveeri külm keefiri-rukola smuuti. Taustaks pane Nublu 1-2 ja saad veelkord kinnitust sellele, et see suvi on päriselt ka erilisem," soovitab Schönberg.