Antipasti a la Põhjaka. Foto: Gerli Travkin
Kostita külalisi antipastiga, mis Itaalias saabub klassikaliselt enne esimest käiku. Antipasti sisaldab reeglina maitseaineid, mis stimuleerivad söögiisu ja selle sisu erineb Itaalias hooajati ning regiooniti, näiteks lõuna pool on valik rohkem kalakeskne.

Tänane PÄEVA ROSIN tuleb Põhjaka restoranist, nende suvevärvides antipasti on kahtlemata vastupandamatu kõigile neile, kes armastavad hooajalist head kodumaist toidukraami! Põhjaka antipasti on suurepärane selle poolest, et sisaldab nii mõisaköögis kui ka selle lähiareaalis valminud toitu ja mis kõige toredam, seda saab koos sõpradega jagada!

Valmista kodune ja tõeliselt maitsev antipasti valik: kombineeri suupistelaual oliive, juustu, melonit, päikesekuivatatud tomateid, vinnutatud liha, marineeritud aedvilju, kohevat saia jne. Snitti saad võtta Põhjaka restoranilt!