Foto: Suhkruingel
Ei leidu vist kedagi, kes suudaks oma pilku Viini saialt pöörata. Neid kohevaid kaunitare valmistatakse pärmi-lehttainast ja nende maitseomaduste rikastamiseks kasutatakse erinevaid magusaid täidiseid ning rikkalikku viimistlust.

Taina tükeldamisel ja vormimisel kasutatud õiged töövõtted tagavad Viini saia atraktiivse tulemuse. Lisades veel ohtralt puuvilju, marju või kreemi saab tulemus suurepärane!

Tänane PÄEVA ROSIN tuleb Suhkruinglilt. Nende värskete marjadega Viini saiad räägivad enda eest!

Viini saiakesed on kondiitrilettidelt teada, aga kuidas neid ise teha?

Vaata Angeelika Kangi retsepti: Hullult kreemised ja maitsvad Viini saiad

Millest Oma Maitse värskes suvenumbris juttu, näed SIIN