Reedel, 31. märtsil kell 19:00 toimub aga Rannahotelli restoranis traditsiooniline Peakokkade Galaõhtusöök. Maitsed sobitab kokku Rannahotelli peakokk Herkki Ruubel, sobivad joogid valib sinna juurde sommeljee Aivar Vipper.

Kohalikest maitsetest inspireeritud 7-käigulise õhtusöögi valmistavad 13 Pärnu peakokka restoranidest Eagle, Embecke, Jahtklubi, Mon Ami, Noot, Piparmünt, Strand, Tervise Paradiis, Lime Lounge, Villa Wesset, White Beach Golf, Hea Maa ja Rannahotell.

Pärnu Restorani Nädala Peakokkade Gala õhtusöögimenüü:

Tervitusjook
Crafters Mixtur toonik

Suupisted
Vegan: selleribrüleekreem ja paradiisiõun
Kala: angerjas ja suitsutatud muna
Lind: vutt ja vahvel
Uluk: kopra-confit ja pihlakas

Liha eelroog
Vutikonsomee krõbeda riisijahukooriku all
2015 Cono Sur Reserva Especial Riesling Valle del Bio Bio Tšiili

Kala eelroog
Pärnu lahe ahvena ceviche, sidrunimajonees, marineeritud sibul, rukkikrõbedik
2015 Cono Sur Single Vineyard Block nr.10 „Loma Roja“ Sauvignon Blanc Valle de Casablanca, Tšiili

Veganikäik
Baklažaanikreem, kirsstomat, kikerherne-tuille, miniürdid, lootosejuure-chips
2016 Cono Sur Reserva Especial Chardonnay Valle de Casablanca, Tšiili

Vahekäik
Merekapsasorbee, wakame-marinaadi pärlid, mereveevaht, austriõli

Pearoog
Madalküpsetatud veisepõsk, veisekeel, Savoy kapsas, suitsutatud juursellerikreem, vadakuga marineeritud sibul, karask, punase veini kaste
2012 Cono Sur Pinot Noir Ocio, Valle de Casablanca Tšiili

Dessert
Jogurtivaht, kitsejuustulumi, marineeritud rabarber, apelsinibiskviit, rabarberi-ingverikaste
N.V. Cava Freixenet Carta Nevada Dulce, Hispaania

Magusad suupisted
Mustsõstra ja tumeda šokolaadi trühvel, matcha-teeküpsis, mandlikaramell
Vana Tallinn on the rocks

Hind 90 eurot/in sisaldab käikude juurde sobivaid jooke