Foto: Gregor Jürna
Pehmed. Mahlased. Õrnad. Suus sulavad. Oi-va-li-sed. Veise-või lambalihaga, lõhega, seentega, röstpaprika-tofuga. Värsked isetehtud pelmeenid on sügavkülmutatud tudengitoidust sama kaugel kui Maa Kuust. Ja juba sügavkülmutatud pelmeenid on ju maitsvad!

Kui te armastate pelmeene, aga ei ole neid veel ise teinud, siis alljärgnevast loost leiate lisaks imelihtsale pelmeenitainale ka nippe pelmeenide vormimiseks ja keetmiseks. Lisaks klassikalisele tainale saad teada, kuidas valmistada veganitele sobivat pelmeenitainast ilma munata. Oi, kui isuäratavalt kõlab juba sõna pelmeenivorm!  Lisatud retseptivalik on kirev: seenepelmeenid, röstpaprikaga tofupelmeenid, lõhepelmeenid, lihapelmeenid. 

Eelnimetatu juurde pakume ka tomati-mädarõikakastet, mis on peale ägeda maitse ka hea immuunsüsteemi tugevdaja!