Eesti gastronoomia grand old man Dmitri Demjanov on olnud selle võistluse Eesti tüüri juures algusest peale, pannud Eesti meeskonna vedamisse hulgaliselt aega, kõvasti raha ja määramatu hunniku oma hinge. Selleks, et tutvustada maailmale Eestit kui tõsiselt võetavat toiduriiki, et tutvustada maailmale meie kokkasid. Kui võtta aluseks võistlustulemused, siis on ta teinud seda väga hästi, sest enamasti Lyonis peetavasse finaali pääsenud meeskond on jõudnud oma sihtkohta: Eesti on gastronoomse maailma perre vastu võetud ning seal tunnustatud ja respekteeritud.

„Loomulikult ei ole praegune seis ideaalne, kuid COVID-19 tõttu seisma jäänud maailm ei ole kellegi süü. Meie lähme aga edasi ja korraldame võistluse – kui see ikkagi sügisel võimalik on – oktoobris ära. Eks asi keerulisemaks läks, sest nüüd on vaja piirata pealtvaatajate arvu, toimida 2 + 2 reeglistiku järgi ja nii edasi. Aga meil on juba loodud äpp, mille kaudu saab iga osaleja tervisepassi näha, tuvastada tema käike ja sidemeid. Ikka selleks, et võistlus tuleks suurejooneline, kuid turvaline,” mainib Demjanov.