Nimelt võivad supermarketid olla potentsiaalseks viiruste miiniväljaks. Arvatakse, et iga sealt ostetud puuvilja on enne lõpptarbijat puutunud vähemalt kuus inimest. See on potentsiaal paljudeks nakkusteks, vahendab portaal FineDiningLovers.com

Restorani saabub toit sageli otse tootjalt, mistõttu lõigatakse läbi selle kokkupuude paljude teiste inimestega. Kokad on väljaõppinud toiduohutuse eksperdid, kes hoolitsevad selle eest, et kliendi taldrikule jõuab kvaliteetne, patogeenideta toit.

"Parem on süüa restoranis, kus on tarvitusel kõik ettevaatusabinõud, kui kodus, kuhu olete eelnevalt toitu varunud kohalikust supermarketist, mida külastavad ka paljud maski mittekandvad inimesed," rääkis Prantsuse tippkokk.

Ducasse kutsus üles järkjärgulisele ja vastutustundlikule restoranide taasavamisele, öeldes, et sulgemine on selle tööstuse jaoks olnud katastroofiline.