Kannimäe ja Simulask on kaks Dirhami kalakohviku neljast töötajast. Multitalendid, nagu nad end ise nimetavad, sest personalil tuleb teha kõike, alates kala rookimisest kuni koristamise ja nõudepesuni. Kala, mida köögis roogitakse ja seejärel kohvikulistele ette kantakse, on suuremalt jaolt kohalik ja nii värske, kui üldse olla saab. Vaid lõhe tuuakse Norrast, kuid suvel võib juhtuda, et taldrikule jõuab ka kohapealt püütud forell ja siig. Just kala ongi see, mille pärast Dirhamisse sõidetakse, vahendab Eesti Elu.

„Meil on menüüs ikka mingi lihamoodustis ka,” rääkis Kannimäe, aga lisas kohe, et liha- ja kalaroogade tellimise suhe on üks üheksale. „Ühel nädalavahetusel oli meil menüüs ungaripärane veisepada. Müüsime seda terve nädalavahetuse jooksul vaid kaks portsu, kuigi rahvast käis palju,” meenutas Kannimäe.

Joel Kannimäe ongi Dirhami kalakohviku peakokk. Enne Dirhamit on ta endale nime teinud ja kiitust teeninud Põhjaka mõisa ühe asutajana. Kalakohviku menüüs on paar-kolm eelrooga ja suppi, mitu pearooga ja magustoidud. Kohvikupersonal kinnitas, et konkurentsitult kõige populaarsem on ikka praetud räim. Küsimusele, kas tulevikus on menüüs ka mingeid üllatusi oodata, vastas Kannimäe: „Eks me paku seda, mis meri toob.”

Hinnataseme poolest ei kuulu Dirhami kalakohvik just kõige odavamate kilda. Eelroogade ja suppide hinnad on 6–7 euro kanti, pearoad üle kümne euro. „Ega päris sööklahinnaga saa ka müüa. Eks peegelda hind sedagi, et menüüd-toidud tuuakse lauda ja tehakse kõik ette-taha ära nõudepesuni välja,” põhjendas Kannimäe.

Sellegipoolest pole kalakohvikul külastajaist puudus – tullakse Haapsalust, Tallinnast ja kaugemaltki. „Inimesed on haisu ninna saanud, et Dirhami on ilus koht, kuhu väljasõitu teha,” rääkis Kannimäe. Tema sõnul on kohvikul tekkinud iganädalasi püsikliente. „Üks tore paarike sõidab igal nädalavahetusel Ääsmäelt siia sööma. Nad käivad tavaliselt neljapäeviti või reedeti. Ju neile siis meeldib siin,” tõi ta näite.

Dirhamis võib kohvikus kohata kuulsusi alates Tõnu Kaljustest, Sven Grünbergist ja Jaan Söödist kuni Ahto Lobjakani.