“Meie idee sündis soovist ühendada floristika ja gastronoomia imeline maailm ja pakkuda elamust kõigile meeltele,” selgitab kahe mehe ühisloomingu tagamaid Hollandist pärit, aga Eestis juba mitu aastat elanud ja tegutsenud florist Peter Boeijkens. Tema soov on oma loominguga ärgitada inimesi märkama looduse ilu ja ande iga päev.

“Olgu see looduskeskkond, naturaalsed materjalid või puhas toit, kõik mõjutab meid ja peaksime tegema teadlikke valikuid end ümbritsevat kujundades. Loodame väga, et see kaduv kunst - eluslilled ning gastronoomia pakub publikule ainest võtta aeg maha, tulla olulise inimesega ühes kogema midagi nii unikaalset,” lisas ta.

Koopakujuline skulptuur, mille sees on võimalik ka einestada, valmis mitmest tuhandest lillest ja taimest kolme päeva jooksul. Restorani peakoka Vladislav Djatšuki pakutav erimenüü on samuti inspireeritud lilledest:

• Sinepine siig, estragonikreem ja begooniaõied
• Krõbe karri-brokoliiniõisik maisimüsliga ja kitsejuustu-koriandri kaste
• Vasikatartar, nastõrtsiumilehed ja mädarõikamajonees
• Röstitud vutt, lillkapsapüree ja fondant, geraanium, bisque kaste
• Leedripuumarja - panna cotta mungalillega, mango ja safrani-tilli-suhkruvatt

Erimenüüd pakutakse vaid täna ja homme õhtul ning seda saab nautida ümbritsetuna lilledekoratsioonist. Selleks on vajalik kindlasti eelbroneering.