Foto: Shutterstock
Restoranid avavad taas uksi, püüdes muutunud olukorraga kohaneda. See ellujäämiseks vajalik protsess sai toitlusettevõtete jaoks alguse juba eriolukorra väljakuulutamisega 2 kuud tagasi. Oluliseks muutus orienteerumine kohalikele, koduses isolatsioonis olevatele inimestele hakati järjest enam pakkuma võimalust toidu kaasamüügiks, suurenes toidukulleriteenuse osakaal ja leidus ka neid, kes avasid oma toodete pakkumiseks internetipoe.

Oma Maitse uuris toitlustussektoris tegutsevatelt inimestelt, mis on hetkeseis ja milline saab restoranide jaoks eriolukorra lõppemise järel olema uus normaalsus?

Karantiiniperioodile vaatasid tagasi ja praegust olukorda kommenteerisid Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Maarika Liivamägi, restoran Riis peakokk Lauri Tomingas, restoran Mantel ja Korsten üks omanikke Jana Zaštšerinski, Reval Cafe turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja-Triin Krabi ning restoran Cru peakokk Dmitri Haljukov.