Dominique Crenni kolme Michelini tärniga hinnatud San Fransiscos asuv restoran Atelier Crenn pakub luksuslikku kalatoitude komplekti, millega tuleb kaasa ka video, mis aitab kliendil toidu kokku panna ja seda serveerida. Komplekti hinnaks on 145 dollarit inimese kohta.

Lord Jiu's restoran San Franciscos

San Franciscos asuv restotan Lord Jius´s pakub viiekäigulist maitsmismenüü komplekti, mis sisaldab kõiki üksikasjalikke juhiseid toidu kokkupaneku, soojendamise ja kodus serveerimise kohta. Komplekt sisaldab pošeeritud ja kuivatatud kammkarpi kurgi, aedtilli ja portulakiga, lisaks aeglaselt keedetud sealiha tomati, sinepi ja suhkrumaisiga espelette õlis.

New Yorkis asuv restoran Forsythia

Tegemist on peakoka ja omaniku Jacob Siwaki uue Itaalia restoraniga, mille ametlik avamine lükkus pandeemia tõttu edasi, kuid sellest hoolimata oldi tegevuses ja pakuti klientidele võimalust koju osta 20 minuti jooksul valmivat kolmekäigulist õhtusöögikomplekti. Komplekti hinnaks on 30 dollarit inimese kohta.

Honey Badger ja Brooklyn

Selles väikeses restoranis tutvustatakse kohalikke mahepõllundustooteid ja selliseid tehnikaid nagu marineerimine, suitsutamine ja kääritamine.

54 dollarit inimese kohta maksev kevadine maitsmismenüü jõuab kliendini juhistega. Töötlemata (keetmata) söögikomplektid sisaldavad vastavalt 12 ja 19 dollari eest ramenit ja pastatoite.

Vaadake nende loovust allolevas videos:

Chefś table Brooklyn Fare'is

Peakokk César Ramirez pakub koduseks avastamiseks kolme Michelini tärniga söögikogemust.

Aquavit, New York

Peakokk Emma Bengtsson usaldab kahe Michelini tärniga tunnustatud põhjamaise toidu kodukokkade kätte. Komplekt kahele maksab 75 dollarit ja mõelge, kui lõbusad on sinepiheeringas, krevetid, Skageni munasalat, juust ja kartulikrõpsud Taani rukkileivaga.

Bluehill Stone Barnsis, New Yorgis

Dan Barber oli üks esimesi, kes hakkas karantiiniajal kodus olevatele inimestele uudsel moel toitu pakkuma. Tema toidukomplektid pakuvad kõike, mida vajate kodus tervisliku toidu valmistamiseks. Vaadake ka Barberi uut köögiviljakasvatusega seotud projekti!

Cote, New York

Korea steakhouse ("hea liha maja") Cote pakub koduse peo jaoks ülimat praadi, mille eest tuleb 2 sööjal välja käia 84 dollarit.

Alinea, Chicago

Grant Achatz tähistas hiljuti kolme Michelini tärni saavutamise 15. sünnipäeva, saates tellitavana välja oma ikoonilise magustoidu (vaadake, allolevas klipis, kuidas see valmib) Menüü muutub regulaarselt ja Achatz on kokk, kes ei karda lõbutseda. Vaadake, kuidas ta toitu serveerib!


Canalis, Seattle

See Seattle'i restoranide lipulaev katsetab samuti uute toitude kohaletoimetamise ideedega. Pakkumisel on erinevad komplektid, näiteks isadepäevaks mõeldu või pere- ja kokteilikomplektid.

Franceschetta 58, Modena

Massimo Bottura meeskond annab köögist välja helde värviga söögikomplekte – kodudes pakub suurt rõõmu hea ja lihtsa toidu taldrikule asetamine.

Erba Brusca, Milano

Peakokk Alice Delcourti pakub toidukomplekte, mille tooraine pärineb Milano taludest.

Bu:r, Milano

Eugenio Boeri Milanos asuv restoran Bu:r pakub klientidele koju kaasa valikut Itaalia parimatest paladest.

Zuma, London

See Londonis asuv Jaapani söögikoht pakub 6-8 inimesele grillimiseks mõeldud komplekti 195 naela eest.