Foto: Shutterstock
Isuäratavad kannelloonid singi ja spinatiga on maitsev toit tervele perele!
Proovige järele!

Koostisosad:

  • 250 g külmutatud spinatit
  • 1 tk punane sibul
  • 0.5 tl soola
  • 200 g keedusinki
  • 2 dl purustatud tomatit
  • 200 ml toidukoort
  • 8 tk suurt cannelloni pastatoru
  • 200 g riivitud emmentali juustu
  • võid
  • musta pipart

Valmistamine:

  1. Alustage kanneloonide valmistamist täidise tegemisega. Kuumutage ahi 225 ° kraadini. Sulatage ja kurnake hoolikalt spinat. Koorige ja tükeldage sibul. Kuumutage sibul ja spinat koos võiga pannil. Maitsestage soola ja pipraga.
  2. Lõigake sink ribadeks. Segage omavahel purustatud tomat ja toidukoor. Lisage see koos singiribadega pannile.
  3. Keetke pastatorusid soolaga maitsestatud vees 4-5 minutit, siis nõrutage (täpne aeg on kirjas pakendil). 
  4. Täitke pastatorud täidisega. Pange torud keskmise suurusega ahjuvormi ja valage ülejäänud kastmega üle. Puistake peale riivitud juust. Küpsetage ahjus 20-25 minutit, kuni roog on pealt kuldne. Serveerige koos värske salatiga.