Foto: Shutterstock
Proovi hapukasmagusat rabarberimaiust, mida katab võine, magus ja krõbe puru! Maitseb võrratult!

Koostisosad:

  • rabarberit 600 g
  • 200 g jahu
  • 2 sl + 100 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • soola
  • 125 g pehmet võid
  • tuhksuhkrut

Valmistamine:

  1. Pese, puhasta, ja lõika rabarber väikesteks tükkideks. Pane kaussi, puista peale 2 supilusikatäit suhkrut ja sega.
  2. Pane jahu, 100 g suhkrut, vanillisuhkur, näpuotsaga soola ja või segamisnõusse. Töötle käsimikseri sõtkumiskonksu abil ja seejärel kätega muredaks puruks.
  3. Laota rabarber ahjuvormi ja selle peale ühtlaselt puru. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 °C juures alumisel restil umbes 35 minutit, kuni krõbediku pind on kuldpruun.
  4. Võta ahjust välja, lase veidi jahtuda ja serveerimisel raputa peale tuhksuhkrut.