Foto: Shutterstock
Lihtne ja kiirelt valmiv makaronivorm, millele annab maitset Cheddari juust. Proovi järele!

Koostisosad:

  • 200 g makarone
  • 200 g hakkliha
  • 1 tl soola
  • musta pipart
  • 100 g riivitud Cheddari juustu
  • 4 dl toidukoort
  • 1 tk sibul
  • värsket peterselli

Valmistamine:

  1. Keeda makaronid al dente ja kurna. Haki sibul ja pruunista pannil koos hakklihaga, maitsesta soola ning pipraga. Sega makaronid hakklihaga ning jaota ühtlaselt vormi. Mida suurem on vorm, seda krõbedam pastavormi pind küpsemisel jääb.
  2. Puista riivitud juust vormi pinnale ja lõpuks vala toidukoor ühtlaselt kõige peale. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit, kuni pind on mõnusalt krõbe. Puista serveerimisel peale värsket hakitud peterselli.