Foto: Shutterstock
See lihtne ja kiirelt valmiv pastaroog pakub tõelist maitsenaudingut!

Koostisosad:

  • 300 g kanafileed
  • 200 g spagette
  • 1 tk sibul
  • 2 tk küüslauguküünt
  • 2 sl oliiviõli
  • 1 tl kurkumit
  • 1 tl riivitud ingverit
  • 1 sidruni (orgaaniline) riivitud koor
  • 2 sl sidrunimahla
  • 1 sl mett
  • 1 dl vett
  • sl 1-2 kanapuljongi kontsentraati (vastavalt maitsele)
  • 2 dl Kreeka jogurtit
  • 1 dl toidukoort
  • soola-pipart
  • maitsepärmi
  • värsket peterselli

Valmistamine:

  1. Keeda spagetid keevas soolases vees 'al dente'. Lõika fileest suuremad tükid. Haki sibul. Prae fileetükke mõni minut õlis. Lisa pannile sibul, kurkum ja jätka praadimist veel mõni minut. Lisa pannile ülejäänud koostisosad, välja arvatud jogurt. Soola-pipart ja maitsepärmi (annab õrnalt juustuse maitse) pane soovi järgi. Lase segul keskmisel kuumusel minut-paar podiseda. Lisa jogurt ja kuumuta veel kord.
  2. Sega hoolikalt kurnatud spagetid kana-sidrunikastmega. Serveerimisel kasuta värsket peterselli.