Alustuseks laduge ahjuplaadile (või mis tahes muule alusele, mis mahub külmkappi) kümme kaunist muffiniümbrist ja pange plaat esialgu kõrvale.

Murendage nisupadjad käte vahel kaussi väiksemateks tükkideks. Teil pole vaja neid päris puruks pudistada, vaid suuremad tükid lihtsalt lahti murda.

Pange piimašokolaad kuumust kannatavasse kaussi ja tõstke see vaevukeeva veega kastruli kohale. Vaadake, et kausipõhi ei puudutaks vett. Hoidke kuumus väike ja segage õrnalt seni, kuni šokolaad on sulanud. Kui segu on sulanud ja ühtlane, võtke kauss kastruli kohalt ära ja keerake kuumus kinni.

Kummutage purustatud nisupadjad šokolaadi hulka ja segage õrnalt metall-lusikaga läbi. Nisupadjad lagunevad veel veidi ja see on hea. Kui mass hakkab segamise ajal tahenema, tõstke kauss sooja vee kohale tagasi, kus jääksoojus segu taas vedelamaks muudab.

Tõstke segu lusikaga muffinivormidesse, ühe vormi kohta umbes 2 supilusikatäit, ja vajutage igale portsule lusikaga lohk keskele, et tekiks pesa kuju. Asetage igasse pessa 3–4 tillukest muna ja seejärel tõstke maius enne serveerimist tunniks ajaks külmkappi tahenema. Kui pesad on tahenenud, säilivad need õhukindlas konteineris nädal aega.

Ettevalmistusele kulub 20 minutit, jahtumisele tund. Sellest kogusest saab 10 pesa.

Allikas: Zoe Sugg “Tulge külla!”'