Omleti headus sõltub nii pannist kui ka selle valmistamise oskusest. Loe lisaks:

Valmista hommikuomletti nagu omletti ikka, kuid lisa sellele krõbe parmesani kiht:

Need omletirullid maitsevad nii hästi! Süsivesikute ja valkude hea kooslus, lisaks annab kvaliteetne miso kehale B-vitamiini.

Kas Sinu hommikurituaali juurde kuulub puder? See on üks paremaid toiduvalikuid päeva alustamiseks, sest puder annab energia-, vitamiini- ja kiudainete laengu. Pudrule võiksid lisada kaneeli, sest uuringute kohaselt parandab kaneeli tarbimine tuju.

Kui oled selline inimene, kel hommikul alati kiire, siis võid oma hommikusöögi just niimoodi ette valmis teha. Loe lisaks:

Kergelt krõbeda pealispinnaga käsitsi valmistatud võicroissant on oma kollakaskuldse jume ja maheda maitsega tõeliselt meeldiv pala. Kui lisad sellele toredusele ahvatleva täidise, saad ülimaitsva koosluse!
Mis võiks olla meeldivam, kui ärgata hommikul koos pannkoogi küpsetamise lõhnaga! Neid saab teha mitut moodi — õhukesi ja pakse, soolaseid ja magusaid, pannil ja isegi ahjus.

Siinses valikus on kõike:

See retseptisoovitus on neile, kelle mõnusalt laisk ja pikk pühapäevane hommikusöök läheb sujuvalt üle lõuna- või õhtusöögiks.