Foto: Katrin Press
Kui plaanite lihavõttelauale pashat valmistada, siis Oma Maitse retseptivalikust leiate selle maitsva, rammusa ja tummise kohupiimamagustoidu 4 erineval moel!

1. Tavapärasele naturaalsest kohupiimast pashale vahelduseks võib traditsioonilist lihavõttemaiust teha erinevate lisanditega, martsipanist šokolaadini. KÜPSETAMATA pasha kondenspiimaga valmib küll lihtsalt ega sisalda isegi mune ega vahukoort, kuid tulemus … mm …, see on äraütlemata kreemjas ja külluslik!

Foto: Mari-Liis Ilover

AJALOOGA PASHA | Kas tead, mida pasha sümboliseerib, miks on pasha püramiidikujuline ja kellele lõigatakse pasha kõige ülemine tükk?

2. Paljud eelistavad kuumutatud pashat just selle õrna ja siidise tekstuuri pärast.

Foto: Katrin Press

RETSEPT | Klassikaline kuumutatud pasha

3. Proovi suus sulavat pashat valmistada koogivõlur Nadežda Kaarma retsepti järgi!

Foto: Sandra Urvak
Pasha Nadežda moodi

4. See mugav sega-kokku-kook valmib lihtsalt ja on ülimaitsev! Kiivitükid kohupiimakoogil on värskendav kooslus!

Foto: Krõõt Tarkmeel

Kohupiima-kondenspiimakook ehk pashakook