Foto: Stuart Ovenden
Kiire nädal libiseb käest, aga niisama soojendatud purgisupiga ka ei taha leppida. Selle asemel pakume lihtsaid alternatiivroogi, mis ei anna mitte mingit aimu sellest, et pea oli vaid pool tundi varem ideedest täiesti tühi.

Lihtne tomatihautis


Sitsiilia juurtega argiroog caponata on üks neist söökidest, mida tasub kas või kord elus ise valmistada. Aiatööde perioodil, mil on kiire ka nädalavahetusel, on see roog lihtsalt ideaalne. Hea, kerge seedida ja kiudainerikas.

Vaata retsepti siit




Pasta ja brokoli
Foto: Stuart Ovenden

Selles pastaroas oleks justkui kasutatud pestot!

Vaata retsepti siit

Kana-maisi-ramen

Foto: Will Heap



Kui sul on eelmisest õhtust jäänud kappi üks küpsetatud kanafilee, siis valmista sellest järgmisel päeval lastele mõnus lõunasupp.

Vaata retsepti siit