Ja ahvatlusi jagub. Sidrunikreemikook sobib niisama söömiseks, kes tahab, pakub koogitüki kõrvale veidike vanillijäätist.

Sidrunikaste on üks igati mõnus desserdikaste, mida valmistades ei jää munavalged kuhugi oma järge ootama.

Juustukooki tehes oled kindlasti pistnud paar lusikatäit koogi sisu suhu ja mõelnud, et sööks või terve kausi ära. Mõeldud, tehtud. Ei mingit küpsetamist ­ega pikka ootamist. Juustukoogivaht sidruniga on lihtsalt nii hea!

Kui apelsin kuulub keeksidele, siis sidrun rullbiskviidile. Valmista särtsakas sidrunirullbiskviit!

Kookoshelvestest põhi, hapukas kreem ja kohev vahukommikate räägivad iseenda eest. Ühes ampsus on kokku saanud nii palju emotsioone, et kooki haugates suu juba vakka ei püsi. Just selline on sidruni-kookosekook vahukommikattega!