Buddha kausid on heaks mooduseks toidulauda mitmekesise ja täisväärtuslikuna hoida. Lisaks meelepärastele maitsetele saab vana head taldrikureeglit silmas pidades kokku panna süsivesikute, valkude ja rasvade tervislikke kooslusi, mikro- ja makrotoitaineid, mille omastumised on kõik vastastikuses sõltuvuses. 

Gluteenivaba kausitäis röstitud seente, kinoa, spargli ja petersellipestoga on viis pluss toit! Nii tervislikkuse kui ka maitsete sobivuse poolest. Kalasõpradele on kahtlemata meelepärane kausitäis graavilõhe, muna, avokaado ja kiirmarineeritud sibulaga. Rasvane kala on teatavasti suur oomega-3-rasvhapete allikas. Hommikuks soovitame kokku panna rohelise smuutikausi ja suure tõenäosusega võidab kõigi südamed ka Aasia-pärane kausitäis krevettide ning kurkidega!