SAUCE 2015 oli kogupäeva seminar, kus kokku kogutud spetsialistid Põhjamaadest, Baltikumist ja Venemaalt. Kuna tipptasemel gastronoomia on muutumas radikaalsemaks ja ka elitaarsemaks, soovisid korraldajad luua ürituse, mis pakub inspireerivaid teadmisi valdkonna parimatelt, kuid on samas kättesaadav igal tasemel toidu- ja joogiprofessionaalidele.

Kohal olid sellised staarid nagu:
Maailma TOP 50 restorani teise koha peakokk Massimo Bottura,

maailma 50 parima restorani 25ndal kohal oleva restorani peakokk Magnus Nilsson,

Austraalia parim sommeljee Banjo Harris Plane

ja paljud teised...

Maitsed.ee "kiikas SAUCE 2015 kööki" ja uuris ka asjaosalistelt kuidas nad on tippu jõudnud, mis on nende edu saladus ning millised on tulevad trendid ja väljakutsed valdkonnas.

Eksklusiivsed intervjuud on peagi teie ees!