Austraallane Lottie Dalziel jagas oma leidlikku "porgandite noorendamise" nippi TikToki video vahendusel ja antud klipp on saanud juba üle miljoni vaatamise!

Nipp porgandite taas krõmpsuks muutmiseks on järgmine, nimelt neid tuleb hoida vähemalt 5 minutit veega täidetud klaasi sees. Võib juhtuda, et mõne porgandi jaoks on selline päästeaktsioon juba liiga hilja, sest need on hallitama või vanaks läinud, aga kui tarvis läheb kerget värskendust, siis see moodus toob lahenduse! Sama nippi saate kasutada peaaegu kõigi köögiviljade puhul.

Porgand on juurvili ja sisaldab ca 86-95% vett. Kui porgand on vette kastetud, neelab ta selle osmoosi kaudu. Paljud inimesed vastasid Dalzieli postitusele, kinnitades, et see tõesti töötab. Jääb küsimus: kas porgandit on võimalik asetada klaasi apelsinimahla või õunamahla, et anda köögiviljale täiendavat puuviljamaitset? Proovige järele ja saate teada!

Kuidas turgutada veidi väsinud välimusega köögivilju?

Salat, spinat ja kapsas

Asetage üksikud lehed madalasse veega täidetud kaussi.

Kartul

Ka kartuleid saab veekausis taaselustada. Koorige need enne vette asetamist ära.

Spargel

Spargli taaselustamine õnnestub, kui kärbite otsad ja asetate selle veeklaasi.

Maitsetaimed

Kui ostate turult suuremas koguses ürte, nagu petersell, basiilik ja salvei, aga kasutate ainult mõnda neist, võite allesjäänud kimpu kuni järgmise kasutuskorrani veeklaasis hoida. Veel parem on neid hoida külmkapis!