„Esimeseks katsumuseks oli baarmeni erialateadmisi näitav kirjalik test, millele järgnes improvisatsioonivoor – osalejad pidid valmistama isikupäraseid kokteile, mis pidid sisaldama etteantud üllatuskomponenti. Viimases voorus esitlesid osalejad enda signatuurkokteili tuleviku trendide teemal,“ kirjeldas võistluse käiku Eesti eelvooru korraldaja ja tunnustatud baarmen Prike World Class Brand Ambassador Andrei Kazakov.

World Class Baltikumi kokteilivõistluse finaali pääsenud baarmenide  kokkusegatud kokteilid.

Eile selgusid ka Läti ja Leedu kolm parimat baarmeni, kes koos eestlastega heitlevad täna pääsu eest World Classi finaalvõistlusele Mexico Citysse.

„Loodan väga, et keegi meie omadest võidab, aga ega kerge ei ole finaalis kindlasti kellelgi,“ sõnas Kazakov. Baarmenite sooritusi hindab rahvusvaheline žürii, kuhu teiste seas kuulub Eesti tippkokk Vladislav Djatsuk.

Eestis teist aastat korraldatud World Class Estonia eelvoorus osales sel aastal 32 baarmeni Tallinnast, Tartust, Pärnust ja Narvast. Eelmisel aastal võidutses Tartu Meat Market Cocktail Bari baarmen Regeri Zoo, kes käis Eestit esindamas Miamis toimunud World Classi finaalvõistlusel.

Tänasele World Class Baltikumi finaali jõudsid Eestist:

Baari Sigmund Freud baarmen Aleksander Smolko

Baari Sigmund Freud baarmen Aleksander Smolko.

Baari Sigmund Freud baarmen Kirils Drobunins

Baari Sigmund Freud baarmen Kirils Drobunins.

Lounge24 baaridaam Karina Tamm
Lounge24 baaridaam Karina Tamm.