Tallinna vanalinnas asuva restorani Mamma Mia Itaalia suveterrass.
Kui eelnimetatud Washingtonis asuvas restoranis saavad külalised toitu nautida külluslikult sisustatud söögitoas koos uhketes kostüümides mannekeenidega, siis Tallinna vanalinnas asuva Itaalia restorani terrassil olevad mannekeenid on otsekui meenutus turistidest, keda praegu vanalinnas liikudes on vähe näha.
Amsterdami restoran Mediamatic tagab sotsiaalse distantsi paigutades lauad eraldi väikestesse kasvuhoonetesse.

Need, kellele ei meeldi olla koos teistega ka klaasi taga varjatult, saavad Rootsis einestamiseks valida söögikoha nimega Bord för En (eesti keeles 'laud ühele'). Jah, nii nagu söögikoha nimi ütleb, laud ühele asub Ransäteris keset põldu - toidud jõuavad lauda nööri peal liikuva korvi kaudu.

Pehmed mänguasjad on armsad ja selleks, et kliendid ennast üksilasena ei tunneks võib Bangkokis asuva Vietnami restorani Maison Saigon osade laudade taga istumas näha pehmeid ülisuuri pandakarusid.

Külastage kohalikke söögikohti, sest teenindus on heal tasemel ja ka hinnaklass soodne, näiteks Tallinna vanalinna paljudes kohvikutes ja restoranides võib menüüga tutvudes leida märke, et pakutav on hinnakirjast lausa 50% soodsam. Kui suvekuudel oli varasemalt tavapärane, et vaba lauda oli keeruline leida ja restoranide klienditeenindajad olid kiirest töötempost väsinud, mis mõnikord jättis jälje ka teeninduskultuurile, siis nüüd võivad külastajad osa saada tähelepanelikust teenindusest ja road jõuavad lauda üllatavalt kiiresti. Vabu kohti jagub ja tuleb tunnistada, et arvatavasti tunnevad paljud väljas einestades nüüd teistest inimestest puudust!