Avalikus kohas kellelegi teada anda, et minnakse lahku ei ole kõige parem idee, aga mõnikord võib see tunduda siiski ainuõige valikuna. Muidugi võib juhtuda ka see, et nii rikutakse mälestus kellegi lemmiksöögikohast ja külastus sinna jääb viimaseks.

1. Enne partnerile uudise teatamist peaks arvestama, et avalikus söögikohas on paratamatult vahejuhtumi tunnistajaks ka teenindav personal.


Arusaadavalt on sellise sisuga sõnumi edastamine ebamugav ja kindlasti tuleks söögikohas olles mõelda ka õige ajastuse peale. Ei oleks just kena, kui annate oma lahkumineku soovist teada näiteks hetkel, mil ettekandja tuleb lauanõusid koristama.


2. Lahkumineku soovist teada andmine on raske, kuid mõistlik oleks seda teha ehk siis kui lauale on toodud kõigest joogid ja pearoa valik on veel tegemata. Muidugi võib siin tekkida olukord, et kui teie partner saab sõnumist teadlikuks, võib ta teha ettepaneku minna antud teemat mujale arutama, või siis näiteks tellitud joogi teile hoopis näkku paisata.


3. Peale sellise põhjapaneva avalduse tegemist nagu seda on lahkuminek, oleks tellitud toidu ja jookide eest mõistlik maksta sularahas. Kui kaaslane otsustab veel restorani jääda, siis on võimlaik kiirelt tasuda ja lahkuda. Kaardimakse sooritamine võib mõnikord naeruväärselt kaua aega võtta!


4. Meeles võiks pidada arvestatava jootraha jätmise. Kindel on see, et restoranis lahkuminekust teatamine loob ebameeldiva olukorra ka paljude teiste jaoks ning sõnumi edastajast räägitakse ka õhtu lõppedes negatiivsest küljest.


5. Ära mine sellesse restorani enam kunagi tagasi, sest seda vahejuhtumit mäletatakse. Kindlasti ei tasuks sinna minna uuele kohtingule!

Allikas: Eater.com