Külmutage jääkuubikud värskete marjade või ürtidega. Eriti kaunid näevad välja jääkuubikud kirsside, vaarikate või mustikatega. Lisage veel värske piparmündileht ja saate joogile jahutava nüansi. Asetage marjad ja piparmündilehed jääkuubikuresti, valage peale vesi ja laske külmuda.

2. Jääkuubikud kohviga

Suve parim idee: külmutage hommikused kohvijäägid. Pärast jahutamist valage kohv jääkubikuresti. Jääkohvi valmistamiseks pange mõned jääkuubikud klaasi ja lisage meelepärane piim! Segage ja ongi valmis!

3. Jääkuubikud puuviljapüreedest

Püreestage oma lemmikpuuviljad ja lisage püreele veidi vett. Seejärel valage püree jääkuubikuresti. Külmutatud puuviljapüreega jääkuubikut saab kasutada maitsvate kokteilide tegemiseks, nii saate anda joogile puuviljase noodi!

4. Jääkuubikud lilledega

Kaunid lilled püüavad alati pilku! Kasutage söödavaid lilli (leiate hästivarustatud supermarketitest) jääkuubikute kujul. Asetage lilled jääkuubikuresti, valage peale vesi ja sügavkülmutage. Üllatage külalisi suvejoogiga, milles on lilleiluga jääkuubikud!

5. Puuviljamahlast tehtud jääkuubikud

Valmistage on lemmikmahlast jääkuubikuid. Saate neid kasutada mineraalvee jahutamiseks. Lisage mineraalveele, näiteks kirsi- või sõstramahlast tehtud jääkuubikuid.