Šampanjat pakuvad koogi kõrvale Chocolate & Champagne, kes toob Prantsusmaal Champagne piirkonnas valmistatud joogid Eestisse kätte mõistliku hinnaga. Festivalil on mõeldud ka kõige väiksemate peale, et vanemad saaksid kooki süüa ja šampust juua.

Lisaks toimub minifestivali raames Raamatukodu raamatupoes tuntud kokaraamatute autori Lia Virkuse järjekordse teose “Eesti Naise kokaraamat” esitlus.

T1 Mall of Tallinna juhi ja keskuse arendaja Pro Kapital Grupi juhatuse liikme Allan Remmelkoori sõnul on kogu keskuse eesmärk olla uute ideede ja trendide maaletooja nii kaubanduses kui meelelahutuses. Euroopas ainulaadne vaateratas on avatud. Nüüd alustame ürituste seeriaga, millega tahame olla uute ja erinevate maade toidutrendide tutvustaja.”

Taste of Tallinn, mis ühendab unikaalseks söögikohtade kogumiks T1 Mall of Tallinna kõik 32 erinevat restorani, alustab oma sõprade ja külastajate rõõmustamist kulinaarsete eriprojektidega. “Reis ümber taldriku” on neist esimene, mis 20.-26. aprillil toob värsked maitsed ja palju erikülalisi mitmetesse TOT söögikohtadesse.

Jaga
Kommentaarid