Dim sum’e pelmeenidega võrrelda on Võsotski sõnul ülekohtune. “Need on pigem taignasse pakitud gurmeeampsud, mille täidisena kasutatakse hoolikalt valitud kvaliteetset toorainet nagu näiteks langustiinid, lammas, part või must trühvel ja viimistletakse aasiapäraste vürtside ja kastmetega,” selgitas Võsotski. “Hiina toidufilosoofia on tegelikult vastupidine sellele, et süüa ära pool kilo pelmeene ja neile hapukoort peale pigistada. Tähtis on süüa hästi, aga mõõdukalt.”

Lisaks dim sumi'dele on menüüs teinegi unikaalne toit – mochi. Tegemist on traditsioonilise jaapani magusroaga, kus riisitaignast pallikeste sisse pannakse kas keedist või jäätist. Dim Sum Food Club’is on valikus nii mango-, šokolaadi-, vanilje- kui ka kookosejäätise mochid. Lisaks leiab menüüst juba tuntud lemmikud nagu erinevate täidistega bao burgerid ja tummised ramenid.