Sirmais kasutab oma kokakunstis maitseid kogu maailmast, kohandades need Läti toodetele ning luues ebatavalisi ja kaasaegseid maitsete ühendusi.

„Tallinna gurmaanidele pakume hooajatooteid, mis iseloomustavad Läti kööki kõige paremini. Püüame kasutada järjest enam looduslikke tooteid ning esitleda neid tänapäevasel ja ebatavalisel moel. Tallinna gurmeefestivali menüüst leiate nii kohakala kui ka kopraliha, samuti eriliselt valmistatud kõrvitsa ja ebaküdoonia.”

Euroopas üha populaarsem gastronoomiaturism on Riias kiiret arengut kogenud juba alates 2012. aastast. Riia turismiarendusbüroo (RTAB) juhatuse liikme Vita Jermoloviča sõnul ei üllata Riia külalisi mitte ainult oma arhitektuuri ja Läänemere šarmiga, vaid ka maailmaklassi köögiga.

„Oleme linna külalistelt saanud meie restoranides valitseva hinna ja kvaliteedi suhte eest palju komplimente. Tallinnas toimuv gastronoomiafestival annab Läti kaasaegsest köögist hea näite ning innustab kõiki huvilisi Riiga väikesele, kasvõi ühepäevasele, gurmeereisile tulema,“ rääkis Jermoloviča.

Festival „Riga. Your flavourite city” toimub 10.−12. detsembril ka Vilniuses, kus Riia menüüd saab nautida restoranis „Dine”.