“Täna võime rõõmsalt kinnitada, et huvi madalperioodil Pärnusse tuleku vastu on väga suur ja koguni üle poolte broneeringutest on tehtud väljastpoolt Pärnut. Kodulehele broneerimiskeskkonna kaudu on tehtud broneeringuid lisaks Eestile ka Soomest, Saksamaalt, Hispaaniast, Rootsist, Taanist, Lätist, Belgiast ning Inglismaalt. Meil on väga hea meel selle üle, et suvepealinna restoranid on populaarsed ka väljaspool Eestit,” lisas Elmeste.

Pärnu Restoranide Nädal 2017: Toidud

Restoranide nädal toob Pärnusse mitmed uue näoga söögikohad. Kolmel osaleval restoranil on külaliste võõrustamiseks uued ruumid valmis saanud. Villa Wesset võtab külalisi vastu hubases stiilis kujundatud restoranis, kus on rõhutatud vana hoone isikupära ja lisatud kaasaegseid elemente. Villa Ammende on restoranide nädala alguseks lõpetanud hoone renoveerimise ja Pärnu Kalamajaka kohvik avab uksed uutes suuremates ruumides just esimesel aprillil.

Pärnu Kalamajaka kohviku peremehe Indrek Tekko sõnul oli laiendamine hädavajalik, kuna kõik huviliseid ei mahtunud enam vanadesse ruumidesse ära.

“See oli tore üllatus, kui meie väike kohvik sai juba esimesel tegutsemisaastal tunnustatud Eesti parimate restoranide kategoorias ja kiiresti tekkisid oma püsikliendid. Meil on hea meel, et saame laiendatud ruumides uksed lahti teha just restoranide nädala esimesel päeval ning pakkuda oma külalistele kohalikku ahvenat, angerjat ja muud värsket kraami,” lisas Tekko.

Laupäeval algab kolmas Pärnu Restoranide Nädal ja esimene lõunasöök serveeritakse 1. aprillil kell 12.00 korraga 25-s Pärnu restoranis. Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki hinnaga 18 eurot.

Pärnu Restoranide Nädal 2017: Toidud