Varasemalt on Umami tooteid olnud võimalik osta e-poest (www.umami.ee), kust saab ka ostetu kohta lisainfot lugeda ja leiab üle 300 retsepti-idee toodete kasutamiseks,Tallinnas Balti Jaama Turul olevast poest ning Tartus, Vaksali 5 asuvast laopoest, mis jääb tegutsema ka pärast uue Lõunakeskuse poe avamist.

Umami perenaine Juta Raudnask loodab, et uus pood saab klientide seas populaarseks ja lubab, et uusi põnevaid tooteid lisandub pidevalt: „valime kõik tooted tuhandete seast, testime neid ise ja pakume retsepti-ideid välja. Tootevalikus lähtume ka klientide sooviavaldustest ja soovitustest. Kui juba mitmes klient ikka tempeh´t või duriani küsib, siis anname endast kõik, et see peagi meie riiulitelt kättesaadav oleks. Viimase aja klientide suur lemmik on Captain Kombucha tervislik karastusjook, mis sobib suurepäraselt nii lastele limonaadi asendamiseks kui ka alkoholivabaks peojoogiks. Erinevaid tooteid on meil juba üle 1000. Lisaks teeme koostööd paljude Eesti parimate restoranidega, meie maitseid võite otsida näiteks Noa, Ore, Meat Market, Leib, Tuljak, Joice ja paljudest teistest restoranidest“. Ideid edasiseks arenemiseks ja oma valiku aina põnevamaks muutmiseks Umamis jagub. Kuna äsja lisandusid Umami valikusse põnevad erikohvid erinevatelt maailma mandritelt, siis mõlguvad mõtted ka magusa suunas. „Avamispäeval pakume ostjatele maitsmiseks põnevate maailma maitsetega makroone, et testida, kas meie kliendid sooviksid edaspidi aromaatse erikohvi juurde osta pere või sõprade rõõmustamiseks ka midagi magusat. Jaapanipärase yuzu ja matcha, troopilise passionivilja või Amazonist pärit tonkaoa, kreemise pistaatsia ja teiste maailma maitsetega makroonid leiavad loodetavasti sügisest tee Umami lettidele.“

Umami näol on tegemist pereettevõttega, mis sai alguse kirest toidu ja reisimise vastu. Et paljusid vajalikke koostisosasid polnud võimalik Eestis hankida, siis otsustati see igale eestlasele Umami poe kaudu võimalikuks teha. Umamiks nimetatakse ühte viiest põhimaitsest, teised neli on kõigile ammu tuttavad magus, hapu, mõru ning soolane.