Kadri Valsberg
Kreemise toorjuustukoogi saad magusaks kas agaavisiirupi või steeviast siirupiga. Lisa seda vaid veidi. Mureda koogipõhja segasin kokku aga kookos- ja mandlijahust.

Koostisosad:

PÕHI:

  • 40 g kookosjahu
  • 60 g mandlijahu
  • 20 g kookoshelbeid
  • 70 g sulatatud kookosõli

TOORJUUSTUKIHT:

  • 250 g toorjuustu
  • 450 g hapukoort
  • 2 tk toatemperatuuril muna
  • 2 tl agaavisiirupit või steeviasiirupit
  • 2 tl vanillipastat

Valmistamine:

  1. Sega kõik põhja komponendid kokku ja vajuta segu küpsetuspaberiga kaetud koogivormi (Ø 20 cm) põhja. Kata koogivorm väljastpoolt fooliumiga.
  2. Siis sega kokku kõik toorjuustutäidise komponendid, vala see koogipõhjale ning tõsta suure ahjuplaadi peal 150-kraadisesse ahju. Vala ahjuplaadile vesi, et ahjus oleks piisvaalt niiske. Lase koogil küpseda 1 tund ja 15 minutit. Enne serveerimist lase koogil rahulikult maha jahtuda.