Kiirtoit

Kiirtoit on maailma üks toksilisemaid toite üldse. Maitseb hästi, kuid sisaldab üliohtlikus koguses transrasvu, mis on ohtlikud nii nahale, kui ka südamele ja selle veresoonkonnale. Transrasvad muudavad inimese naha jäigaks, ebatasaseks ja tugevaks. Samas ummistab transrasv meie artereid ning sunnib väikeseid veresooni enam töötama.

Valmistoit

Valmistoidud sisaldavad samuti transrasvu ning lisaks sellele ka raskeid süsivesikuid, mis aga lõhuvad nahas olevat kollageeni ja kiudaineid. Valmistoidud sisaldavad peaaegu alati ka tehislikke lisandaineid, säilitusaineid, värvaineid, lisamaitseid ja nii edasi. Enamus suured tootjad ei pea kõiki lisandaineid aga isegi toidu pakile märkima. Pigem hoiduda valmistoidust.

Kõrge soolasisaldusega toidud

Sool kuivatab meie keha ja nahka ning soolase toidu söömise järel tunneme ennast väsinult ja kulunult ning näeme 10 aastat vanemad välja. Lisaks võib sool tekitada neeruhaiguseid, kõrget vererõhku ja muid haiguseid, mis muudavad meid vanaks.

Kohvi ja kofeiin

Kohvi ja kofeiinirikkad joogid käituvad kehas nagu sool ning dehüdreerivad meid. See aga jällegi muudab meie välimust 10 aastat vanemaks ning tekitab väsimust.

Alkohol

Enamus neist asjadest, mis on meie head, on samal ajal meile ka halvad. Võtame näiteks alkoholi - pokaal veini päevas on meile kasulik, samas rohkem joovastavaid jooke enam mitte. Alkohol samamoodi kuivatab meie keha, samuti tekitab maksahaiguseid. Need aga omakorda tagavad selle, et meie nahk on punane, meil on rohkem kortse ning vähem kollageeni nahas.

Energiajoogid

energiajoogid sisaldavad meeletus koguses kofeiini ning lisaks sellele palju, väga palju, erinevaid tehislikke lõhna-, maitse- ja värvaineid. Samuti lõhuvad energiajoogid meie hammaste väliskohti 8 korda kiiremini kui limonaadid ja muud suhkrujoogid.

Limonaadid

Limonaadid sisaldavad meeletus koguses suhkrut, mis ei ole juba iseenesest meile kasulik. Samuti tähendab see seda, et ka limonaad imeb meie kehast välja vett ja kuivatab nahka ning organismi. Mida rohkem joome limonaadi seda rohkem tuleb juua vett.

Magustoidud

Suhkur põhjustab kehas põletikke, mis omakorda kiirendavad meie keha vananemisprotsesse. Suhkrus ei ole muuseas mitte ühtegi toitumiskasutegurit - tegemist on nii öelda tühjade kaloritega. Suhkruga saab kiiresti anda äkkenergiat, kuid ei midagi enamat. Pikk suhkrutarbimine võib rikkuda meie ainevahetuse, tekitada insuliini resistantsust, tõsta kolesterooli ning rasva maksas ja nii edasi. Mõelge suhkrust kui tubakast.

Mittelooduslikud magusained

Need, kes arvavad, et mittelooduslikud magusained, mida kasutada kookides või kohvis, on meile kasulikud, peaksid kiiresti oma arvamust muutma. Nendel magusainetel on väga kahjulikud mõjud meile, millest kõige tavalisemad on iiveldus ja peavalu. Lisaks kiirendavad need ained ka vananemist.