Julia kirjutas oma Cambridge'i kodu köögi kohta ajakirjas Architectural Digest (juuli/august) 1976. aastal järgmist:

"Korralik köök oli meie peamine soov, sest meie jaoks on see leibkonna süda ja sotsiaalne keskus. Ehkki see oli meie üheksas köök, ei olnud meil kunagi varem olnud nii suurt ja heade proportsioonidega kööki. Kavatsesime muuta selle tervikuks elu- ja söögitoaga, mis oleks nii praktiline kui ilus. Õnneks olid meie soovitavad muutused väikesed. Paigutasime kööki Washingtonist tarnitud hiigelsuure gaasipliidi, seinaahju, tükeldamisploki, nõudepesumasina ja külmkapi."

"Kuna me rõõmustame köögiriistade kuju üle, muutuvad need dekoratiivseteks elementideks, mida Paul on hoolikalt korraldanud alates pottidest ja nende kaantest, kuni pannide ja isegi vertikaalsetel magnetilistel alustel olevate nugadeni. Klaaskannud ja savinõud on lihtsalt üles riputatud, samuti käärid, pudeliavajad ja pähklipurustajad. Meil on raamaturiiul sõnaraamatute ja atlaste jaoks. Seinaahjude kohale on paigutatud maalitud artišokk ja külmkapi kohal on maal, mis kujutab kanamune. Külmkapiuksele on lisaks Pauli fotodele liimitud maalitud süda.

"Selline oli köögi algne kujundus ja nii on see väiksemate muudatustega püsinud viimased viisteist aastat. Siin võtame vastu oma sõpru, kokkame ja einestame, õpetame ja katsetame. Oleme siin pildistanud ja filminud. Köök on kindlasti maja kõige armastatum ja kasutatum ruum."

Vajalik on Flash Player!

Klikka Julia Childile kuulunud köögiga tutvumiseks SIIN