1. “Koerasaba” Lastekohvik (A. Adamsoni 6)
Avatud 12 – kuni jaksame. Menüü kodune.

2. “Olku juures” – Laste küpsisekohvik (Kevade 6)
Olku on džungaaria kääbushamster, kes hea meelega kõik need küpsised ära sööks, mida kohvikus müüakse. Küpsisekohvikut peavad 4-aastane Heidi, 7-aastased Helina ja Elmo ning 8-aastane Simo, kes müüvad akna kaudu tänavale isetehtud küpsiseid. Kohvik on avatud 12-14 (või kuni kaupa jätkub).

3. “Old School” (Koidu 17)
Tule ja avasta põnevaid ja kevadisi maitseid meie hoovikohvikus !! Menüü: tatra-kanaroog, hernesupp, kartulispiraal, chilli con carne, soojad pirukad, banaanileib, kevadine energiatee, vürtsikohv, kodujäätis (šokolaadi, vanilli, küpsise, sidruni, laktoosivaba banaani-sidrunijäätis).

4. “Kapikohvik” (Kapi 1)
Ehedate maitsete pillerkaar! Tomatisupp, quiche, kartulisalat, õunakook, teekook, Ida-Soome pannkoogid soolase ja magusaga, külmpressitud toormahlad, kasemahl, kohv ja taimetee.

5. “Hoovikohvik Neli” (Villardi 4)
Kodune toit Kassisaba kõige rohelisemas hoovis! Kilu ja singi võileivad, šokolaadikook, plaadikook, kaneeli-kardemoni saiad, küpsised, kohv, morss.

6. “Kohvik 1890” (Villardi 8)
Pakume roogi Liida Pancki 19. saj teises pooles ilmunud kokaraamatust “Kasulinne kögi- ja majapiddamisse ramat”. Kreem jämmeda leiwaga, wahwelkokid öige maggusad, külmatatud ananasist jne. Sekka ka tänapäevasemaid maguskooke.