Vivino skannib etiketi, määrab veinimargi, aastakäigu, tootja ning näitab selle veini keskmist hinda ja teiste kasutajate arvamusi. Lisaks lühiinfole veini kohta saate ka ise arvamust avaldada ja teiste kasutajatega mõtteid vahetada, vaadata, milliseid veine joovad sõbrad.

Kuidas parimal viisil kulutada raha veinile? Abiks on wine-searcher. Rakendus leiab hinna järgi info Teie piirkonnas ja pakub välja võimalikud variandid koos müügikoha aadressiga on-line või off-line, samuti võimaldab leida veine, millede etikette pildistasite või skännisite restorani veinikaardilt.

Me proovisime Eestis leida veini ja vaadake, mis meil välja tuli. Pole küll kindel, et oleme praegu valmis selleks ostuks, ent mine tea.

Selle rakenduse abil saate oma veinimaitset arendada ja teadmisi täiendada. Tutvute veinisortide tabeliga, mis meenutab Mendelejevi perioodilisuse süsteemi, veiniregioonidega ja enoloogiaga, hakkate paremini mõistma, miks ja millised veinid Teile eriti meeldivad.

Rakendus annab Teile soovitusi, mida võiksite proovida - selline omapärane taskusommeljee. Rakendusel on audioservice, mis aitab veininimetuste hääldamisel, mistõttu näiteks kirjapilt «Châteauneuf-du-Pape» ei aja Teid segadusse.

Rakendus WineEvents veebileheküljelt localwineevents.com võimaldab leida peatseid veiniüritusi: degustatsioone, veiniõhtusööke, veinifestivale. Eestis ei ole see rakendus veel kuigi levinud, reisides aga on sellest veinihuvilistele kasu.

WineEvents abil saab ka veiniüritustele pileteid osta ja seejuures kehtivad tihti allahindlused.