"See on muhe kokasaade, mis on serveeritud tugevas huumorikastmes. Wend viib tootjate juurde Eesti tippkokad ja tõeline gurmeeroog valmib nii-öelda kohapeal. Lisaks sellele, et see on hea toidusaade, on see ka muhe meelelahutus," lisas režissöör Mihkel Ulk.

ETV vaatajad on hästi vastu võtnud välismaised kulinaariasaated Tareq Taylorilt ja Jamie Oliverilt. Sama kõrget taset pakub ka värske kodumaine sari. "Me ei ole teinud kvaliteedis allahindlust, tehniliselt on meie saade samal tasemel nende kokasaadetega, mida teevad Tareq Taylor ja Jamie Oliver ja millega televaatajad on harjunud. Juhtrollis on siin aga meie oma toidufanaatikust Wend ehk Priit Kuusk," rääkis Ulk.

Sarjas tehakse põhjalik ülevaade võimalustest, mida veiseliha toidulaual pakub - iga tüki jaoks on oma roog, ja retseptide valik, mis ekraanile jõuab, on rikkalik. Olulisel kohal on kodumaise lihaveise tervislikkus - kokasaade keskendub pestitsiidi ja mürgivabas looduses ning hormoonivabalt kasvanud rohumaaveisele.

Kuna eestlane on põhiliselt sealiha usku, annab värske sari häid näpunäiteid ja nippe, mida maitsvat valmistada just veiselihast ning missuguseid võrratuid toiduelamusi see pakub. "Valmivad imelised toidud seljast, kaelast, sabast, maksast, steigist, südamest, üdist, abast ja nii edasi. Taas saab tõestust tõsiasi, et nii mitmedki head asjad on tegelikult imelihtsad. See saatesari annab häid näpunäiteid. Ja kui veab, õnnestub eesti inimeste maitseelamuste maailma pisutki avardada," ütles Priit Kuusk.